Lovecloud


Homeparties

Wie zijn we ?

Onze LoveCloud consulent en bezieler Joeri heeft zijn allereerste demonstratie verzorgd op zaterdag 16 juli 2005, een week nadat hij met zijn ventje getrouwd is, vandaar dat de datum na al die jaren nog niet vergeten is. Hij kan je de uitleg dus brengen dankzij reeds meer dan 10 jaar feedback en je krijgt het ook eens te horen vanuit het standpunt van een man.

Een ander voordeel is dat LoveCloud zich niet beperkt tot een vrouwenpubliek.
Indien je er zelf voor kiest zijn ook de mannen welkom!
Wij zijn van mening dat het kiezen van de juiste speeltjes aangenamer is samen met je partner.

Huidvreindelijk
Al onze producten zijn vrouwvriendelijk, huidvriendelijk en niet op dieren getest.
Tijdsduur
Onze party’s duren ongeveer 3,5 uur en we zullen ongeveer een 100 tal producten presenteren.
Cadeaus
Alle orders worden onmiddellijk verwerkt en zo snel mogelijk uitgeleverd. Soms kan men artikelen onmiddellijk meenemen.
Cadeaus
We bedanken onze gastvrouw met tal van cadeautjes, en daarbovenop ook nog 5% korting op de totale verkoop. En een tombola op het einde van de avond.
Cadeaus
Op de demonstratie kan je niet enkel cash, maar ook via Bancontact, VISA of Mastercard betalen.
Cadeaus
Op elk artikel bieden we garantie, op sommige zelfs 15 jaar. Zo kan je dag in dag uit van je aankoop genieten.

Wat doen we ?

LoveCloud Homeparties zijn de ludieke avondjes vol massage-artikelen en speeltjes. Dit is vooral een goed excuus om nog eens samen met je vrienden leuke ervaringen op te doen.

Onze consulent heeft sinds 2005 al heel wat dames bezocht en blij gemaakt,
gelukkig is zijn ventje niet jaloers.

Praktisch

Als gastvrouw of -heer nodig je je vrienden thuis uit. Jij kiest de datum en tijd van het feestje, waarbij je er alleen op hoeft te letten of wij beschikbaar zijn. Onze consulent komt naar het opgegeven adres met stoute spulletjes en zal van alles uitleggen hoe het werkt.

De selectie die wordt gepresenteerd bevat funny gadgets, bdsm, bodycare, lingerie, speeltjes en zoveel meer voor voor hem en haar, singles en koppels, en alles daar tussen.

Je kunt natuurlijk alle mogelijke vragen stellen die de consulent voor je zal beantwoorden!

Zijn hier kosten aan verbonden
Nee, die zijn er niet. Voor een geslaagde avond zou het echter leuk zijn als u een gezellige ruimte voorziet, eventueel met wat drank en versnapering voor uw gasten.
Hoeveel gasten nodig ik uit
We vragen dat je minimaal met tien geïnteresseerde dames aanwezig bent. Uiteraard zijn mannen ook welkom. Let wel, koppels staan voor ons gelijk aan één persoon.
Indien je niet aan tien personen komt, overleg dan even met ons. Wanneer je een party boekt voor een vrijgezellenavond of een andere speciale gelegenheid, weten we dat ook graag van tevoren. Reserveer dan zeker ruimschoots van tevoren om de datum te vrijwaren.
Weten de anderen wat ik bestel
Neen, de bestellingen vinden plaats in een aparte ruimte. Wij leveren tevens in discrete verpakkingen zodat niemand weet wat je precies hebt besteld. Tevens kan iedere gast zijn/haar bestelling naar hun privéadres laten sturen, mits bijbetaling van de verzendkosten.

Zelf een avondje organiseren

Onze LoveCloud Homeparties zijn geweldig om sensuele en amuserende spullen te ontdekken die jou en je partner zullen helpen jullie seksleven te verrijken en nieuw genot te ontdekken…

Ze zijn beschaafd, prettig en geschikt voor ieder publiek, vanaf 18 jaar.

Klik hier en vul het contactformulier in, om zelf een avondje te organiseren

Contactformulier